Margrethe Janbu

Lillebror fin 3. plass på Ellingsrud

Lillebror gikk en fin runde på 1. mai stevnet på Ellingsrud, og fikk 66,67% i MB og 3. plass i klassen

Foto: Mille Tofthagen

 

Team Janbu Klær

Endelig har jeg fått ordnet en ordentlig avtale for Team klær! Her er det bare å velge og vrake i farger og fasonger, tskjorter, jakker, vester mm. Ta kontakt med meg for info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillebror starter 2018 sesongen godt

i mai startet 2018 sesongen for Lillebror også. To plasseringer i MB på to helger er så absolutt godkjent! Han har også fått øve seg i MA på Hønefoss med kommentar fra dommer: Flott hest som trnger litt mer rutine. Detta blir bra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

amalie og birgitte til nordisk

Flinke jenter! Birgitte endte med individuelt og lag-bronse, og Amalie fikk med seg en flott 5. plass fra kürfinalen hvor hun red i klasse med to OL ryttere! Flott gjennomført Nordisk mesterskap av begge jentene!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny sverigetur, til hammarø denne gang

Nytt stevne med mange flinke svenske hester. Kjempefint å komme ut og se og lære!! Pinky hadde fine runder i både Inter II og GP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Første GP i utlandet! Turen gikk til åstorp i sverige

For en erfaring! Mange gode svenske og danske ryttere, hvor flere av rytterne har ridd World Cup, EM, VM og OL. Pinky var superfin å ri på, i Grand Prix gikk hun til 61,8%. Fint å føle at man kan henge med i slikt selskap, med mye å gå på! Dette var også den første turen med den nye hestebilen fra Kingsrød :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pinky vinner Grand Prix i Kristiansand

Pinky hadde en fin runde i både Inter II og Grand Prix på Epona sitt januarstevne. Ordentlig stas å vinne GP med 63,1%. Som vanlig sniker det seg inn feil, så Pinky har mye å gå på. Super start på 2018 sesongen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye hovedsponsorer

Jeg er så heldig å ha fått med meg de to flotte damene Alana Kartrud fra AK Hestesport, og Anne Kathrin Halvorsen fra Ilset Salmakeri. Jeg gleder meg til samarbedet fremover!!

 

 

 

 

 

 

God jul fra team janbu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillebror klubbmester BRK 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stevnetur til Grenland

Årets siste overnattingsstevne ble på Vallemyrene. Stas å kunne ha med begge hestene på samme stevne! Lillebror jobba som en helt, og var litt vel ivrig innimellom. Pinky gjorde sine helt egne greier første dag og imponerte hverken meg eller dommerne(!!), og red en supersafe St. Georg søndag til 65%

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgitte og ArganzAvinner NM dressur 2017!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25.6.16

TV-tur!

I forbindelse med Rio ble Birgitte og jeg invitert til God Sommer Norge på TV2 for å snakke om paralympics og dressurridning og Birgitte og Steffi, og vi fikk vise frem noen av OL klærne våre. Det var litt av en opplevelse å være på direktesendt TV!!

 

 

21.6.16

Amalie og Spirit vinner NM!!!

Fantastiske Amalie Groven og hennes ponni Højgårds Spirit vant NM for FH grad III. De vant sin klasse alle tre dager, og i kürfinalen slo de til med hele over 73%!!! Gratulerer til hele team Groven!! Stolt trener!!

20.6.16

Pinky på sitt første senior NM!

NM var en opplevelse, i år var vi der som førstereis ekvipasje, og fikk med oss mange erfaringer i bagasjen hjem! Pinky viste frem drage-siden sin og vi var ikke helt enige i 1 og 2 avdeling, men i kürfinalen ble det bedre. Å få ri min første Grand Prix kür var en opplevelse, og sånn ca det beste jeg har gjort i hele mitt liv!!! Jeg gleder meg til neste gang!! :D

Bærum Rideklubb har skrevet litt her:

 

1.6.16

Lillebror øver seg på Hønefoss

Vi tok en tur til Hønefoss, første gang på 3 dagers stevne for Lillebror, og første gang jeg hadde han ute på stevne på nesten et år. Første dag vannt vi LB med klar margin. De to neste dagene red vi MB og samlet god erfaring. Fiine Lillebror <3

 

30.5.16

Vi skal til Rio!!!!!!!!!!!!!

I dag har Birgitte og Steffi blitt tatt ut i troppen til Paralympics!! *Work hard, dream big, dreams do come true* !! Den tøffeste dama jeg kjenner og jeg skal altså til Rio i september, gratulerer SÅ mye Birgitte, superstolt trener, jeg er så glad for å få være med deg på veien!!

 

10.5.16

PECDI Mannheim

Det norske laget kom også denne gangen på 3. plass i najonscupen, flott ridning av hele laget, megabra ridning av Tonje Lundquist som to av dagene bare ble slått av regjerende verdensmester!! Hele det norske laget med støtteapparat fikk virkelig testa seg i varmen, på megasvær stevneplass hvor det var sprang, polo og paradressur samtidig!! Dreamteam har godt samhold og godt samarbeid, og vi begynner å bli samkjørte. Stor stas og veldig lærerikt å få være en del av det!!

 

 

27.4.16

Dressursaklart skriver om #Teamjanbu

Hyggelige ord om oppstarten som trener, Margrethe satser på dressuren. Artikkelen kan du lese her:

24.4.16

PECDI Waregeem, Belgia

Årets første utenlandstur gikk til Belgia, vi var veldig spente på hva de internasjonale dommerne kom til å si om Birgitte og Steffi! Siste dag red Birgitte til 69,3% i küren og endte på en fin 5. plass! Kjempebra! Det norske laget endte som nr 3 i nasjonscupen av 21 nasjoner, litt av en prestasjon!! Lover godt i et OL år!!

 

 

3.4.16

Pinky og Steffi på Hallmesterskap 2016

Birgitte red fine program og fikk sølv i årets Hallmesterskap! Pinky fikk gode runder i Inter A og B, og fikk fin slyfse hver dag :D Veldig fornøyd!!

 

12.3.16

Steffi og Birgitte vinner i Askim

Vi tok turen til Askim for å få en stevne-gjennomføring før vi reiser ut på stevne i Europa. Birgitte og Steffi var kjempeflinke og vannt klassen sin med 66,36%. Hurraaa! Gratulerer :D

20.1.16

Vi har landet :)

Flyttingen av både meg og hestene har gått veldig fint! Vi stortrives på Elveli, og sesongoppkjøringen har gått veldig fint! Jeg er klar for å starte opp igjen med undervisning fra 1. februar etter en etterlengtet ferie. Du kan booke timer på mjanbu@hotmail.com eller på 46481643.  

 

 

25.21.15

God Jul!!

Med ønske om God Jul og et Godt Nytt År fra Margrethe, Paul, Lillebror og Anne. <3

18.12.2015

Ny hest til Birgitte

Birgitte er så heldig å få muligheten til å lease hesten Steffi Graf, som har vært fast innslag på det danske para-landslaget i flere år. Vi gleder oss veldig til å bli kjent med Steffi!! 

Hestesport har skrevet en flott artikkel. Den kan du lese her: 

 

 

7.12.2015

Juleshow

Søndag 6. desember hade vi juleshow på Østern. Pinky og Summer gikk pas de deux kür, og Birgitte og Sno red sin kür. I dag har hestene rørt mange hjerter, og vi ser hvordan hestene rører oss dypt inn i sjela. Vakkert!! <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.11.2015

Klubbmesterskapshelg

Lørdag 28. november var det duket for klubbmesterskap i dressur på Østern. Flinke elever red flott og var på premiesanking!! Kimberly og Anna og Emma ble nummer en, to og tre i mesterskap for ponni, og Inga og Anita ble nummer en og to i mesterskap for senior. 

Søndag 29. november var det klubbmesterskap i sprang som sto for tur, og der red tre av de ferske klubbmesterne: Kimberly, Thea og Inga alle til clear-round i 60 cm rekruttklasse! I mesterkap for ponni fikk Sandra, Therese og Anna henholdsvis gull, sølv og bronse. I mesterskap for hest fikk Fanny sølv. 

Gratulerer til alle med fantastisk innsats!! Stolt trener!! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.11.2015

Samling på Olympiatoppen

12. og 13. november var jeg på samling på Olympiatoppen sammen med det Norske para-dresur-landslaget. Kjempespennende og lærerikt!! Fantastisk å kunne få lære av folk med en sånn kompetanse! Det er også utrolig spennende å få lære av Anne Cathrin Lübbe som har utallige medaljer fra EM, VM og OL! Hvordan forbereder hun seg, allerede lang tid før mesterskap. Hvordan jobber hun mentalt. Hva tenker hun når hun rir rund railen før hun skal inn i en OL finale og ri om gull. Fantastisk!! 

Vi hadde også en session med coaching. Det er fantastisk å få innblikk i hvordan de beste coachene coacher verdens beste utøvere i forskjellige disipliner. Hvordan er de med på å gjøre de beste best. Noe av det vi snakket om var hvordan de beste har evne til å vende motgang til medgang, medgang til fremgang, og fremgang til seier(sgang). En virkelig inspirerende samling med mye input å ta med seg videre!!

 

4.11.2015

Margrethe Janbu skifter beite

Mitt Østern-eventyr som begynte 1. juni 2004 ender nå. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden vil bringe! Dressursåklart skrev noen ord, det kan du lese her

 

11.10.2015

Hallmesterskap 2015

Lørdagen var Pinky helt fantastisk og gikk til nesten 63% i Inter II, og det er bare andre gang vi rir det programmet! For en hest!!! <3 Den ene dommeren hadde meg til og med på 2. plass! Vi endte som nummer 5 av 8, og det syns jeg var veldig bra, jeg er jo den av alle i klassen som er ferskest på dette nivået! 

I søndagens Grand Prix var Pinky aldeles tom for krefter, og det er jeg jo ikke vant til. Vi fikk utrolig mye feil i overgangene våre, men fikk ridd oss gjennom programmet, og tar det med som øving, og endte på 54,6% i vår 3. GP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21.9.2015

EM i Deauville, Frankrike

Det Norske laget bestod av Jens Lasse Dokkan, Ann Cathrin Lübbe, Birgitte Reitan, og Anne Cecilie Ohre, samt Tonje Lundqvist. De gjorde en fantastisk innsats og endte på en sammenlagt 4. plass!! Birgitte ble individuell nummer 10. Vi hadde en flott og lærerik tur. Laget tok et stort steg på vei til kvalifiseringen til OL i Rio i 2016. På åpningsseremonien fikk jeg være flaggbærer for det Norske laget, det var en flott opplevelse, og utrolig stas!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.9.2015

Lag-NM 2015

Bærum rideklubb sitt lag bestod i år av Inga, Tone, Kris og meg. Sammenlagt ble vi nr 8. Inga var superflink, og var nest yngste rytter på hele stevnet, alle ponnirytterne inkludert! Søndagen fikk Pinky 64,3% i juniorprogrammet og slyfse :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.9.2015

Gutta på sprangstevne!

Mens jeg var på Grenland på Lag-NM red Maud og Anne gutta på sprangstevne her hjemme. Det er ikke værst for Paul å debutere på sprangstevne 19 år gammel! Lillebror fikk Clear-Round, mens Paul fikk et riv begge rundene. Maud og Anne syns at Paul fortjente en sløyfe han og, så de laget en egen til han hvor teksten sier: Nesten Clear Round. Prima!! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.7.2015

Ny seier på Hønefoss!

Denne helgen gikk turen til Hønefoss. Jeg red Inter A, Inter B, og Inter II. Alle dagene red vi til ca 61%. Lørdagen vant vi Inter B, helt utrolig stas, og jeg er så stolt over den fine hesten min!! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.7.2015

1. og 2. plass til Pinky på Skedsmo

Helgen 4. og 5. juli fok vi turen til Skedsmo hvor Pinky vant St.Georgen med 65,3%, og kom på 2.plass i Inter I med 63%. Jippi!! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26.6 2015

 

Trippelt sølv i Nordisk til Birgitte!

Nordisk foregikk i år i Aalborg i Danmark. Birgitte slo til med sølv både individuelt og for lag, og det Norske laget hadde rekordhøye sammenlagtprosenter! Gratulerer!! Jeg tar av meg hatten for de Norske rytterne! Flotte hester og fantastisk ridning!! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.6.2015

Eli og Poker med ny pers!

Eli og Poker slo til med 61,667% i LB i dressurcup-finalen i Fræna på søndag, og ble første uplasserte. Gratulerer!! :D

Foto: Line Rakvåg

 

 

1.6.2015

Flinke sprangjenter på Hønefoss!

Fanny med Sweetheart og Calido fikk fem plasseringer på seks starter i 1.10, 1.15 og 1.20. De ble sammenlagt vinner av cupen, med eget vinnerdekken og flotte premier! 

Sandra og Sr Oscar fikk 3. premie i LA ponni kat II, og Ida og Safo fikk 6. premie i MB kat I. 

Gratulerer!! :D :D

 

 

1.6 2015

Gratulerer til Birgitte og Snorki med uttak til Nordisk i dressur!!

Snorki og Birgitte er også tatt ut til å ri Nordisk i slutten av juni. Heia-heia-heia!!!! Og dermed den andre Team Janbu rytteren som skal ri Nordisk i år! Fantastisk, og veldig stas!! Superstolt trener!!! :D

 

 

1.6.2015

Flott distriktsstevne i dressur på Østern!

 

Søndag 31.5 arrangerte vi vårstevnet vårt i dressur. Tusen takk til alle store og små som er med og hjelper til og gjør det å arrangere stevne til en drøm! Super innsats!! Alle Østernryttene var kjempeflinke, og det er også veldig hyggelig at sprang-jentene blir med på dressurstevne!!

 

Resultater Team Janbu:

LC ponni:

Emma og Joey 63,2% og 3. premie

Therese og Chicota 61,2% og 4. premie

Kimberly og Snorki, 60,8%

Frida og Rico, 57,6%

Lin og Kasper 53,2%

Mina og Donna 52,8%

Johanne og Cszardas 52,4%

 

LC hest:

Nora og Lillebror: 66% og 1. plass! Jippi!!

Thea og Belle 58%

 

LB ponni:

Emma og Joey 55,185%

Therese og Chicota 51,852%

 

LB hest:

Linda og Valborg 58,519%

Eline og Donna 57,037%

Camille og Vanquish 56,296%

 

LA hest og ponni:

Steinar og Arganza 61,852% og 5. premie

Johanne og Flode 61,111%

Anna og Dino 57,037%

 

MB hest:

Inga og Teddy: 60,294% og 2. premie

Anita og Arganza 57,941 

Sander og Garcon 57,5

Lisa og Sleipner 57,206

 

Gratulerer alle sammen!!! Stolt trener!! :D

 

 

29.5.2015

Victoria og Roche til Nordisk!

Gratulerer SÅ mye til Victoria og Roche med uttak til Nordisk Baltisk mesterskap for juniorer! De tar turen til Danmark i slutten av juni. Heia-heia!!!

Det er flott å kunne følge en ekvipasje fra rideskole frem til å være en rytter i Norgestoppen i sin aldersgruppe! På bildene ser dere Victoria og Valentino, og en ganske snarlik, men mange år eldre Victoria og Roche! :) 

 

 

25.5.2015

NM gull til Birgitte og Snorki!!

Birgitte og Snorki red finalen sin mens himmelen åpnet seg i dag, og det bøtta ned regn, og haglet! Likevel klarte de å ri inn til 68,35% og 2. plass i dagens kür-finale. Med 68,84% fra første avdeling, og 69,13% fra andre avdeling, og klasse-seier begge de to første dagene holdt det til 1. plass og Norgesmester sammenlagt 2015 for FH grad 1+2. Gratulerer kjempemasse!!!

Intervju med Birgitte i Hestesport kan du lese her:

 

Victoria og Roche endte på en flott 5. plass i finalen for juniorer, og også 5. plass sammenlagt i NM. Gratulerer!!!

 

10.5.2015

Grand Prix debut!!

Helgen 9. og 10. mai debuterte jeg og Pinky i Grand Prix!! Lørdag spaserte vi pent og pyntelig gjennom programet til 57,5%. Søndag ble hun litt sprek, og da ble det litt flere feil, men også mye bra, og vi endte på 56,3%. Jeg er bare så utrolig glad for at det gikk så bra som det gjorde!! Nå er debuten overstått, vi er i gang, og vi har mange år på å øve på å bli flinkere!! 

Lillebror og Anne var også med på tur til Ellingsrud, hvor Lillebror gikk 6 års klassen til 64%. Han ble litt skipla av fotballspillende barn bak noen busker på siden av ridebanen, så jeg fikk trøbbel med å styre rundt. Han var superflinkis og gjorde så godt han kunne, og fikk med seg god stevnetrening! Dette var det første overnattingsstevnet til Lillebror hvor han hadde med seg Anne, og han klarte seg kjempefint!! Og de ble en turistattraksjon, som vanlig :D

Fredag red Sander og Garcon en fin runde i MB til rett under 60% Gratulerer! 

Bærum Rideklubb skrev hyggelige ord om debuten vår, de finner du her:

 

Vår 2015

Drammen Spring Tour

Østernjentene har gjort en fantastisk innsats på Drammen Spring Tour i år!! Sløyfer og plasseringer ble med hjem! Team Janbu jentene var kjempeflinke, hvor blant annet Fanny vant Bronze Tour sammenlagt, Ida og Saffo debuterte MA med dobbelt 0 og plassering, og Sandra og Sr Oscar vant MB. Gratulerer!!!! :)

På bildet ser vi Ida og Safo på stevne hjemme på Østern

 

1.4-5.2015

Snorki og Birgitte i Mannheim

Birgitte og Snorki red til veldig fine prosenter i Mannheim i Tyskland i helgen: Første dag 69,7%, andre dag 70,87%, og küren til 71,33%. Gratulerer !!!

 

1-3.5.2015

Flinke elever på Tanum!

Fredag red Inga og Teddy MB til 60,1%. Sander og Garcon red MB til 55%. Lørdag red Inga og Teddy MB til 56,76%. Lørdag red Victoria og Roche til 64,47 i juniorprogrammet og fikk en fin 4. plass. Søndag red Victoria og Roche inn til 67,37% i kür for junior, og en flott 2. plass!! Gratulerer!! :D

 

1.5.2015

Debut i 6 års klassene for Lillebror

Hurraaa for Lillebror som gikk debuten sin i 6 års klassene/unghest MB til 70%, og første uplasserte. Dermed var målet for sesongen allerede oppnådd! Anne var med som stevnekompis for første gang, og det gikk veldig fint!! :)

 

 

25-26.4.2015

Kurs med Sune Hansen

Vi hadde et supert kurs med Sune i helgen! Det er så morsomt å se fremgang på hester og ryttere for hver gang han er her!! Vi er så glade for den gode hjelpen vi får!! Nå skal Sune ha en periode hvor han er mye på stevner, fanklubben heier fra Østern!!!

 

18.4.2015

Landsstevne på Grenland

Inga og Teddy og Sander og Garcon var ute i Lagprogrammet for junior i dag for aller første gang! Hurraa!!

Inga og Teddy tok også en runde i MB:2 hvor det ble en flott 4. plass med 61,7%

 

18-19.4.2015

Sprangstevne på Østern

Vi hadde rekordstor deltagelse til sprangstevnet vårt i år! Hele 447 starter i løpet av en helg!! Og tenk at vi fikk plass til alle på parkeringen!! :) Veldig flinke elever og Østernjenter hentet hjem premier i fleng!! Gratulerer!! :D Lillebror fikk være med og prøve seg i den laveste klassen, men han syns det var litt vel spennende med stevne-innfangere og hinderpynt, så det ble med veldig god miljøtrening og hederlig innsats av rytter-Anne i dag!! 

 

Noen av de som fikk premier på Østern i helgen Fanny og Therese:

 

5.4.2015

Invitasjon til treningsleir

Østern Brug Ridesenter inviterer til treningsleir med Margrethe Janbu i uke 27 og 28. Oppstalling inkludert for og flis, to rideøkter per dag, og god lunsjmat. Pris: 5000 kroner per uke. Nivå fra lett øvet og oppover. Bindende påmelding til ostern@ostern.no 

 

5.4.2015

Påskeferie!

Jeg og hestene tok oss en velfortjent påskeferie i år! Lillebror pynta seg i påskegult på en av trimdagene våre :) Han har lært seg galoppbytter og holder på å øve seg på 6års programmene!

 

1.4.2015

Påskehilsen

Det har blitt tradisjon at alle ansatte, trenere, og gode medhjelpere får påskeegg fra Østern. God påske alle sammen! Takk for alt dere gjør for Østern!! :D

 

29.3.2015

Nytt Sune Kurs

Lørdag 28.mars og søndag 29.mars hadde vi igjen besøk av Sune Hansen. Pinky gjorde en fantastisk innsats!! Nå gleder jeg meg til neste stevne!! :D Ført må trette ben få hvile seg litt!!

 

8.3.2015

"Klubbstevne" i Moss!

Lørdag 7. mars, og søndag 8 mars var Bærum Rideklubb, Østern og Team Janbu godt representert! Søndag var hele seks ekvipasjer fra Østern ute i MB! Og alle klarte seg fint og høstet med seg litt rutine hjem, med prosenter på rundt 60%. Hipp hurra for Lisa S og Trollet, Lisa H og Sleipner, Inga og Teddy, Sander og Garcon, Anita og Arganza, og Solveig og Wolkentraum. Skikkelig stolt trener!!!

 

4.3.2015

Endelig riktig maskot!

Etter å ha lett etter en drage til Pinky i åresvis har vi endelig funnet riktig maskot til henne :D Da kan sesongen komme i gang for fullt!!

 

28.2.2015:

Årets første Sune-kurs :)

Vi rakk å hvile noen dager etter AEG før det var tid for årets første kurs med Sune Hansen. Fullt fokus, full power, full samling! Flinke hester og slitne ryttere!! Det er utrolig morsomt, inspirerende og lærerikt hver gang Sune er her! Nå er det bare å legge seg i hardtrening for å bli flinkere!!!

 

28.2.2015:

Margrethe og Victoria på AEG!

Victoria og Roche gjorde sin internasjonale debut i juniorklassene. Dette var bare Victoria sitt femte stevne sammen med Roche, men de har allerede rukket å bli en samkjørt ekvipasje! På AEG gjorde de en fantastisk innsats, og ble plassert alle tre dagene! Første dag fikk de 5. premie med 66,9%. Andre dag fikk de 3. premie med 66,78%, og i kürfinalen fikk de 4. premie med 66,25%. Hurraaa!!! :D

Jeg og Pinky fikk også vår internasjonale debut i CDI*** Lille Tur! Pinky var superflink!! Ikke noe tull. Jeg fikk til å ri, husket programmene, besvimte ikke, og koste meg noe innmari!! Vi red mot veldig rutinerte og flinke ryttere, og superfine hester!! Jeg er kjempeglad for å ha fått muligheten, og vi er virkelig noen erfaringer rikere!!!

 

28.2.2015:

MB debuter!

Inga og Teddy tok turen til Kongsvinger 15. februar og gjorde sin MB debut! Det endte med 63,67% og 2. plass!! Gratulerer :)

Lisa og Trollet reiste opp til Hønefoss 28. februar og red sitt første stevne! De fikk 61,7% i MB og endte som første uplasserte. Gratulerer :D 

 

8.2.2015:

Team Janbu på tur!

Helgen 7-8 februar var en gjeng ute på tur til Grenland. Birgitte og Snorki red lørdag til 67,5% og søndag til 67,03% og ble første uplasserte begge dager. Inga og Teddy red LA6 til 62,3% søndag og 1. plass. Gratulerer!!! I samme klasse red Sander og Garcon til over 59% og 3. plass og første uplasserte. Lisa og Sleipner red til over 57%. 

 

Eli og Poker var ute og sjekka stevneformen i Fræna, og red LC til nesten 59%, og debuterte LB til godkjent. Bra jobba alle sammen!! :)

 

8.2.2015:

Tur til Kristiansand

Margrethe og Victoria trossa snøvær og glatte veier og tok turen til Kristiansand 31. januar og 1.februar. Victoria hadde sine første runder i juniorprogrammene på Elitestevne. Lørdag endte hun på 61,3%, og søndag red hun til 64,08%. Victoria er også tatt ut til å ri juniorklassene under årets AEG. Gratulerer!!

 

Pnky hadde igjen to fine runder! Dommerne var ikke helt enige i St. Georgen og vi endte på 63%, og i Inter I satsa vi litt og fikk noen store misser i seriene og endte på 62,5% og første uplasserte. Veldig flink hest, god følelse, men skulle igjen gjerne hatt mere poeng:) Det kommer nok! Vi hadde en superhyggelig helg sammen med superhyggelige folk, og jeg gleder meg til neste gang!!

 

25.1.2015:

Sesongstart i Moss

Hipp hurra for Inga (64,7%), og Sander (61,3%) som tok med seg 1. og 2. plass hjem fra LA:6! Lisa fikk også en fin runde i LA:6 og endte på nesten 60%. 

Pinky fikk en fin runde i VB:1, ikke noe tull og tøys! Litt dyr samlet skritt og ikke verdens beste piruetter, men en god følelse! Fornøyd med runden, 63,2% er bra, selv om jeg gjerne ville hatt litt mere poeng ;)

 

 

18.1 2015:

Dressurkurs på Østern

Vi hadde et kjempefint dressurkurs i dag! Hele 5 hester og ponnier utenfra Østern kom på kurs! To rideøkter, god lunsjmat, og en økt med rideteori med demorytter. Veldig flinke elever, og artig å se forbedring fra første til andre time! Nye datoer for dressurkurs utover våren kommer når jeg har stevnekalenderen min klar :)

 

4.1.2015: 

Oppdatert hjemmeside

Nå er hjemmesiden oppdatert med fine bilder, og en del tekst om stort og smått. Også med en egen nyhetsside som er lettere å holde orden på, og skrive mer utfyllende på enn de små frimerkenyhetene på forsiden ;) 

 

2014 har vært et begivenhetsrikt år! Jeg har vært med som trener for Victoria og Fayritale til AEG, til Ecco Cup i Herning, og til Roosendal i Nederland. Jeg har slått mine egne rekorder med 68,5% i St. Georg, og 65,5% i Inter I med Pinky. Vi fikk også debutert Inter A til nesten 60%. Det er det første programmet med piaffe, passage og ettere, så jeg var veldig fornøyd med at jeg kom meg fint gjennom! Jeg har ridd Lag-NM(igjen), Lillebror har klart seg fint i 5 års klassene, har vært ute et par ganger i vanlig LA, og han har fått seg sin egen selskapsponni Anne! Flere av ponnielevene har gått over på riktig fine hester, elever og hester kommer og går, men nå i januar 2015 er vi 16 hester og ponnier på Østern som er kvalifisert til å gå landsstevne i dressur! Det er en rekord vi ikke har vært i nærheten av tidligere!!

 

Jeg gleder meg til å starte på et spennende 2015!!